Kinder-Jeudgopvang

Op de boerderij bieden wij je allerlei activiteiten. Buiten hebben we een grote skelterbaan, voetbalveldjes, trampolines, speeltoestellen en natuurlijk al die verschillende dieren die je op de boerderij tegen komt. Binnen hebben we een aantal ruimtes waar we bakken, knutselen, zo af en toe tv kijken of gamen of gewoon lekker even hangen bij de houtkachel.

Refaja wil jou een plek geven waar je helemaal jezelf kunt zijn. Waar je de ruimte hebt om je creativiteit te laten zien, waar de ruimte is om je op allerlei manieren buiten te vermaken en waar je de ruimte deelt met andere kinderen of jongeren.

Op onze boerderij is er een enthousiast en ervaren team verantwoordelijk voor de begeleiding. We beschikken over twee ruime speelvelden en prima faciliteiten, zowel binnen als buiten.

Op woensdagmiddag, zaterdag de hele dag en tijdens alle schoolvakanties is de kinder/jeugdopvang van Refaja geopend. Maar ook tijdens studiedagen of op andere momenten waarop er geen school is, ben je vaak welkom. Er kan veel, maar het is wel belangrijk om even van te voren mailen of bellen. 

De groepen zijn klein en worden ingedeeld op leeftijd en interesses. Alle kinderen en jongeren hebben een eigen begeleidingsplan, zodat we je de juiste zorg kunnen geven. Boven alles vinden we het belangrijk dat een kind geniet van zijn of haar tijd op de boerderij.